ebike delovi

detalji baterije

U srcu ebike Fantoma je naša Li-Ion baterija s potpuno integriranim pametnim kontrolerom. Naša baterija ima kapacitet od 36V / 10.4AV – dovoljno za dnevnu avanturu ili svakodnevno putovanje na posao i s posla. Baterije smo dizajnirali i izradili koristeći većinu energetski gustih i pouzdanih litijum-jonskih ćelija na tržištu. Zbog toga ebike Fantom s ima jake sposobnosti za penjanje i ubrzanje. Baterija je odvojiva, tako da je možete puniti na biciklu ili van njega. Možete ga odneti kući nakon zabavne vožnje i ne brinuti se hoće li biti ukradena.

LCD / načini vožnje

Naš sistem prikaza opremljen je sa 20 različitih programa za prilagođavanje vašeg iskustva u vožnji i osiguravanje vaše sigurnosti. Brzina, nivo baterije, načini vožnje, ODO su jasno naznačeni i lako dostupni. S LCD zaslona možete odabrati nekoliko različitih načina vožnje:

1. Pedal Assistant Mode (PAS)
2. Način rada gasa
3. Način krstarenja/tempomat
4. Režim asistenta za hodanje

Svetlosni sistemi

U Fantom bicikli nisu opremljeni samo normalnim prednjim i zadnjim svjetlima već i levim / desnim signalima, upozoravajućim lampicama, stop svjetlima (leva i desna kočnica) i zvučnim signalom (sirena). Svim funkcijama možete pristupiti jednostavnim klikom na prekidač.

MEHANIČKI DELOVI

1. Suspenzija
2. Felne i gume
3. Zupčanici
4. Okvir

eBikeFantom